Ensam på kontoret :-)

Fyra dagar kvar till Disarm och här på kontoret i Göteborg går det för högtryck. Men nu är jag ensam kvar i en skön, koncentrerad mix av arbete och frid.

...Om sanning ska säga så kom jag så sist idag att alla andra hann gå, så det är inte mer än rätt åt mig att sitta här sisten och skrota med diverse förberedelser. Och det passar mig fint. Det är så lugnt här och jag tycker om vårt kontor. Det är lätt att jobba här.

Imorgon kommer en massa folk och vi ska pyssla hela dagen, fullmatat schema, positiv stress, maxad flexibiltet osv allt det där, ...men nu sitter jag bara under min korkek...och luktar på workshopsförberedelserna och pressmeddelandet. Allt är tyst, förutom ett svagt sus av bilar, och en och annan tanke som ploppar upp. En sån tanke var att jag ville blogga lite. Nu har jag gjort det. Vi ses i Karlskoga! Eller annorstädes på nån barrikad, bildlig eller bokstavlig.

Kimo Kjernmoen