Dan före dan

Efter en resa på tre dygn (fyra för finnarna) har vi kommit fram till Skottland och bor på "Peaton Glen Wood", ett fredsläger alldeles nära Coulport. Coulport är den bas där de brittiska kärnvapenspetsarna förvaras när trident-ubåtarna inte är ute och patrullerar med dem. Fredslägret ligger i en underbart vacker skog, precis vid vattnet och det går knappt att föreställa sig att bara på andra sidan viken förvaras vapen som kan döda miljontals människor på bara några sekunder.

Under resan och sen vi kom hit har vi hunnit med en hel del workshops och diskussioner för att förbereda oss inför aktionen i morgon. Det har också blivit mycket byggande och jobbande för att få i ordning lägerplatsen, och mycket lek och skratt och mys kring lägerelden!

Det är i morgon - 1 okt - som den stora slutblockaden av Faslane365-kampanjen går av stapeln. Vi smider planer och förbereder oss så gott det går, men i slutändan vet vi ändå aldrig riktigt hur det kommer bli. Lite nervös och lite spänd - men otroligt peppad och förväntansfull!

A. Andersson