Sveriges nya dokusåpa

I nya dokusåpan ”Prison” får du följa med 15 interner på kvinnofängelset Hinseberg, inlåsta dygnet runt och med ytterst begränsad kontakt till omvärlden. En spännande tv-höst utlovas fylld med intriger, allianser, svek och vänskap. Indelade i två korridorer tävlar internerna mot varandra i grenar såsom låsdyrkning, bokföringsfiffel och smuggling.

TV3s nya satsning tar konceptet dokusåpa till en ny nivå -i ”Prison” vill nämligen alla tävlande bli utröstade. Naturligvis är det tv-tittarna som varje vecka ringer och röstar vilken intern som får lämna Hinseberg och åka hem (samtidigt skänker du 60 öre till SOS-Barnbyar).

Äventyrligare än Robinsson, mer intriger än Big Brother och intressantare karaktärer än Baren. Missa inte nya dokusåpan ”Prison” - garanterat fängslande!

Verkar det orimligt? På thailändska fängelser anordnas varje år en thaiboxningsturnering där den som vinner blir benådad, oavsett brott. Hur det hela hänger ihop med rättsäkerheten är osäkert men framförallt är den stora frågan varför man skulle vilja släppa ut just den som är bäst på att slåss?

A. Andersson